Op voorraad

Kokosolie biologisch 100gr

7,00 incl. btw

Kokosolie bevat gezonde vetzuren die een antibacteriële en ontstekingsremmende werking hebben. Daardoor werkt deze olie goed tegen puistjes en andere huidonzuiverheden zoals eczeem. Kokosolie is geschikt voor gebruik op je huid door de hydraterende werking maar ook voor gebruik op je haar.

EAN: 7423516511595 SKU: ART0017
pink kisses kit lukse
25,00 incl. btw
kiss me quick kit lukse
25,00 incl. btw
Made by you lippenbalsem kit
35,90 incl. btw
mind the gap kit
25,00 incl. btw
kiss me quick kit lukse
25,00 incl. btw

Omschrijving

Kokosolie of kopraolie is een 100% plantaardige olie en wordt gewonnen uit de persing van kopra. Dit is het witte vruchtvlees van de kokosnoot afkomstig van de kokospalm, Cocos Nucifera. Onze ongeraffineerde en koudgeperste kokosolie heeft een vaste, gestolde vorm en smelt vanaf 25°C. Deze olie heeft een witte kleur en een zeer milde geur. 

Kokosolie bevat de meeste verzadigde vetzuren onder de plantaardige oliën en wordt zowel in voeding als cosmetica gebruikt.

Voordelen kokosolie

Ideaal als grondstof voor zeep

Wanneer je zelf zeep maakt, is kokosolie een zeer veel gebruikte grondstof. Kokosolie zorgt namelijk voor een zeer bubbelig schuim dat je bijna niet kan evenaren met andere oliën.

Hydratatie

Door de aanwezigheid van verzadigde vetzuren heeft deze olie een hoog hydratatie gehalte. Dit zorgt ervoor dat er een barrière op je huid wordt gelegd die het vocht vasthoudt en er voor zorgt dat je huid niet uitdroogt.

Antibacterieel

Kokosolie bevat antibacteriële eigenschappen waardoor het vaak wordt gebruikt in producten voor het gezicht omwille van de positieve werking tegen acne.

Verzachtend voor eczeem en psoriasis

Kokosolie bevat eveneens ontstekingsremmende eigenschappen die een jeukende, schilferige en droge huid snel kunnen verlichten en verzachten.

Vaak samen gekocht

kokosolie LUKSE

Ingrediënten

INCI: Cocos Nucifera
100% Puur, biologische en plantaardige boter.

Waarschuwing
Enkel geschikt voor uitwendig gebruik.
Let op bij een vettige huid kan het directe gebruik van kokosolie op je huid poriën verstoppen. Probeer dus telkens een klein stukje op je gezicht.

Gebruiksaanwijzing

  • Kokosolie kan puur op je huid of haar gebruikt worden.
  • In formules zoals zeep, lotions, body butter en lippenbalsems wordt de kokosolie eerst gesmolten au bain marie.

Voordat je deze olie gebruikt, net zoals elk ander cosmetisch product, test even in de plooi van je arm om zeker te zijn dat je geen allergische reactie krijgt.

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €35.

Veilig betalen

Bancontact, PayPal, Visa, Maestro, Mastercard

Gratis retour

Gratis retour binnen 14 dagen

Snel geholpen

Vlotte en bereikbare klantenservice

0/5 (0 Reviews)
100% natuurlijk
Vegetarisch
Vegan
Proefdiervrij
Biologisch
0/5 (0 Reviews)
Wat is het? Plantaardige boter
Herkomst Sri Lanka
Textuur Dik, vast
Kleur Wit
Geur Kenmerkende kokos geur
Absorptievermogen Gemiddeld
Bewaren Koel, droog, donker
Houdbaarheid 12 maanden
INCI Cocos Nucifera
0/5 (0 Reviews)