Op voorraad

Bijenwas Wit 100gr

7,50 incl. btw

Bijenwas is een must-have voor alle cosmetica DIY’ers. Het is ideaal in gebruik bij balsems en lotions. Het zorgt voor de nodige stevigheid aan je producten en hydrateert je huid. Deze bijenwas heeft een witte kleur en is daardoor zeer geschikt voor gebruik in cosmetica.

EAN: 7423516512523 SKU: ART0020-1

Omschrijving

Bijenwas is een was die gemaakt wordt door bijen. Zij maken honingraten van deze was in hun nest waarin zij de honing bewaren. Deze was is een vaste en vettige stof die geel of wit van kleur kan zijn. Onze variant is beperkt gezuiverd en wit van kleur zodat deze geschikt is voor gebruik in cosmetica zonder je eindproduct een gelige kleur te geven.

De was wordt geleverd in pellets of vlokken.

Deze was is getest op bijmenging van andere wassen zoals paraffine die niets met het natuurlijke productieproces te maken hebben. Soms worden additionele wassen door imkers gebruikt om de honingraten mee te maken. Deze extra testen maken onze was helaas duurder dan niet geteste of aangelengde was.

Voordelen bijenwas

Verzachtend voor eczeem, dermatitis en psoriasis

Bijenwas bevat ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen die een jeukende, schilferige en droge huid snel kunnen verlichten en verzachten. Dit in combinatie met pure honing en olijfolie zorgen voor een goede behandeling van bovenstaande huidaandoeningen. (Bron)

Hydratatie

Bijenwas heeft een zeer hoog hydratatie gehalte. Dit zorgt ervoor dat er een barrière op je huid wordt gelegd die het vocht vasthoudt en er voor zorgt dat je huid niet uitdroogt. Daarom is het gebruik van bijenwas in lippenbalsems zo populair.

Werking tegen acne

Bijenwas bevat ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen in formules tegen acne. Dit omwille van de vitamine A aanwezig in deze bijenwas.

Verminderen striemen en littekens

Het gebruik van bijenwas helpt ook het voorkomen of verminderen van striemen omdat ze door hun hydraterend vermogen een positief effect kunnen hebben op deze delen van onze huid. Door de antioxidanten en de hydraterende eigenschappen wordt jouw huid een extra handje geholpen om nieuwe en gezonde cellen aan te maken.

Vaak samen gekocht

Bijenwas LUKSE

Ingrediënten

INCI: Cera Alba
100% Puur witte bijenwas

Waarschuwing
Enkel geschikt voor uitwendig gebruik.

Gebruiksaanwijzing

  • Bijenwas wordt vaak gebruikt in formules voor lotion bars, lippenbalsem en zalven.
  • Bijenwas heeft een smeltpunt tussen de 62°C en 65°C.

Voordat je deze was gebruikt, net zoals elk ander cosmetisch product, test even in de plooi van je arm om zeker te zijn dat je geen allergische reactie krijgt.

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €35.

Veilig betalen

Bancontact, PayPal, Visa, Maestro, Mastercard

Gratis retour

Gratis retour binnen 14 dagen

Snel geholpen

Vlotte en bereikbare klantenservice

0/5 (0 Reviews)
100% natuurlijk
0/5 (0 Reviews)
Wat is het? Was
Textuur Vast bij kamertemperatuur, dun en glad gesmolten
Kleur Ivoor, gebroken wit tot gelig
Geur Mild
Herkomst Duitsland
Bewaren Koel, droog, donker
Houdbaarheid 12 maanden
INCI Cera Alba
0/5 (0 Reviews)