• Gratis verzending vanaf €40
  • Experience store open op vrijdag en zaterdag van 10u - 17u
  • WhatsApp: +32 (0) 473 35 59 43

Hét ideale geschenk voor Moederdag of jezelf

Onze limited edition SPA AT HOME kit is perfect voor elke gelegenheid. Je kan lekker thuis blijven voor een ultieme spa-ervaring. Deze kit heeft alles om je een luxe gevoel te geven en je badkamer om te toveren tot een oase van pure ontspanning. Het is perfect als cadeau voor een vriend(in), familielid of gewoon om jezelf te verwennen!

💚 Handgemaakte LUKSE bubble kaars met een geur om van weg te dromen – Geur: mix van wilde bramen, citroen, mandarijn, mimosa, jasmijn en oranjebloesem
💚 Handgemaakt botanical badzout om je lichaam helemaal te laten ontspannen en gifstoffen af te voeren
💚 Roze klei uit Frankrijk als basis voor een diep reinigend gezichts- of haarmasker
💚 Biologisch rozenwater werkt verfrissend en relaxerend voor elk huidtype. Ideaal om je masker af te werken, gebruik puur als toner of face mist
💚 Roze kwalitatief mengschaaltje om je masker in te maken
💚 Flesje prosecco want een glaasje bubbels in bad is altijd een fijn idee

Deze kit bestaat uit enkel producten met natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig door ons zijn samengesteld om een rustgevende en ontspannende ervaring te creëren.
Extra bonus: je kan een persoonlijke boodschap toevoegen op je kaartje en de luxe doos kan je bewaren om een tweede leven te geven.

Deze luxueuze spa ervaring bij je thuis is verkrijgbaar voor €30. Wil je de ervaring helemaal af maken? Bestel dan de premium SPA AT HOME kit met rozenkwarts jade roller voor slechts €15 extra!