Gezichtsserum zelf maken met rozenbottel- en avocado olie · LUKSE

Gratis verzending vanaf €40

Low waste duurzame verpakking

Gezicht
Posted in

Goddelijk gezichtsserum met avocado, jojoba en rozenbottel olie

Goddelijk gezichtsserum met avocado en rozenbottelolie

De titel geeft al veel prijs maar dit gezichtsserum is een topper in elke natuurlijke verzorgingsroutine! En nog een leuk weetje; het is in slechts 5 minuten klaar!

Een gezichtsserum is niet iets dat je zomaar even tussendoor gebruikt of aanbrengt en op het beste hoopt. Het kan alleen maar goed werken als het correct gebruikt wordt. Om te weten hoe je alle voordelen van een serum kan ervaren, geven we je graag eerst meer uitleg.

Wat is een gezichtsserum?

Een serum is licht van textuur en bevat een hoge concentratie actieve bestanddelen. Daarom is een serum ook vaak duurder dan je dagcrème. Het is ontworpen om je huid te voeden, beschermen en hydrateren. Een serum wordt vaak gebruikt wanneer je huid even een echte oppepper nodig heeft zoals tijdens de koudere wintermaanden of tijdens stressvolle periodes.

Door de lichtere textuur van een serum, trekt deze sneller in de huid. De hoge concentratie actieve bestanddelen zorgt er voor dat je sneller verbeteringen kan zien. Maar een serum alleen is niet genoeg voor je huid na de reiniging. Door het aanbrengen van je dag- of nachtcrème na je serum, sluit je als het ware het serum in en krijg je maximaal resultaat.

Een gezichtsserum kan je zien als een geheim wapen om je huid een oppepper te geven of om je te helpen om verkleuringen, dofheid, fijne lijntjes of acne te bestrijden. Samen met een crème als de sleutel tot hydratatie van je huid.

Hoe gebruik je een gezichtsserum?

Een serum wordt aangebracht na het reinigen van je gezicht en/of het aanbrengen van een toner of face mist. (Onze hydrolaten zijn trouwens een geweldige natuurlijke toner!) Wanneer je huid vochtig is door een toner, face mist of gewoon water, neemt ze tot wel 5 keer meer voedingsstoffen op van de producten die het gezichtsserum bevat.

Gebruik een serum consequent voor een periode van vier opeenvolgende weken elke ochtend en avond in je routine. Anders ga je niet het gewenste resultaat krijgen.

Hoe start je eraan?

Hieronder kan je de ingrediënten en bereiding terugvinden, de instructievideo komt er snel aan!

Merk je dat deze formule te rijk is voor je huid? Gebruik dan wat minder avocado olie en wat meer jojoba- of rozenbottelolie.
Zo kan je de formule helemaal perfectioneren naar wat jouw huid nodig heeft.

Wat heb je nodig voor 1 flesje van 30ml:

Bereiding:

Deze producten koel, donker en droog bewaren. Indien gemaakt in een hygiënische omgeving, tot 12 maanden houdbaar.

*Test eerst de verschillende ingrediënten (buiten de essentiële oliën) op een stukje huid zodat je zeker bent dat je geen allergische reactie krijgt.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Laat je reactie achter

TOP
Volg ons

Winkelmandje 0

Inloggen

Een account aanmaken

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze website te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.