Jojobaolie biologisch en koudgeperst 100ml · LUKSE

Gratis verzending vanaf €40

Low waste duurzame verpakking

Jojobaolie biologisch en koudgeperst 100ml

 13,50 incl. BTW

Jojobaolie lijkt qua samenstelling op onze huideigen talg. Deze olie balanceert de talgproductie, waardoor zowel droge als vette huid hem goed kunnen verdragen. Hij verzacht en voedt de huid met antioxidanten, omegavetzuren en vitamine E. Jojobaolie heeft ook antibacteriële eigenschappen, ideaal bij onzuivere huid.

Op voorraad

SKU: ART0001 Categorieën: ,
SHARE

Omschrijving

Jojobaolie is een bijzonder veelzijdige draagolie. Hij wordt geperst uit de zaden van de Jojobastruik. Deze struik groeit op barre, woestijnachtige plekken waar andere planten moeilijk overleven.

Het is een zachte, natuurlijke olie die lijkt op onze eigen huidvetten, ook wel talg of sebum genoemd. Daardoor is jojobaolie zeer geschikt voor verzorging van de huid. Je kan deze olie mengen met essentiële oliën of puur gebruiken.

Voordelen jojobaolie

Hydratatie

Jojobaolie wordt ook wel een humectant of bevochtiger genoemd. Dit betekent dat de olie een beschermende laag of barrière over je huid legt die vochtverlies tegengaat. Zo biedt deze olie een goede bescherming tegen bacteriële infecties zoals acne.

Antioxidant

Een niet te missen bestanddeel van jojobaolie is vitamine E. Deze vitamine werkt als een antioxidant en beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Hypoallergeen

Allergische reacties zijn zeer zeldzaam maar wil je zeker zijn, test een stukje in de plooi van je arm met enkele druppels.

Antibacterieel

Jojobaolie werkt antibacterieel doordat het bepaalde bacteriën en schimmels kan doden die bijvoorbeeld salmonella of E. coli veroorzaken.

Reguleert talg

Jojobaolie lijkt qua eigenschappen en samenstelling erg op onze huideigen talg. Hierdoor wordt de olie goed verdragen door alle huidtypes. Jojobaolie verzacht en hydrateert de huid. Daarnaast balanceert hij de talgproductie bij zowel droge huid (te weinig talg) als vette huid (te veel talg). Ook vermijd je verstopte poriën.

Helpt tegen droge huid, eczeem en psoriasis

Door de ontstekingsremmende en helende eigenschappen helpt jojoba olie met het bestrijden van een droge huid, schilfers, kloven en jeuk.

Ingrediënten

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil
100% Pure, biologische draagolie en koud geperst

Waarschuwing
Alleen geschikt voor uitwendig gebruik

Gebruiksaanwijzing

Gebruik jojobaolie puur op de huid bijvoorbeeld als gezichtsolie, make-up remover of lippenbalsem. Ook erg geschikt in recepten voor een gezicht/haar serum, bodybutter, dagcrème of masker.

Neem een kijkje op onze blog voor recepten met jojobaolie!

Test deze olie voor gebruik in de plooi van je arm op allergische reacties.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Inhoud

100ml

Huidtype

Alle huidtypes, Droge huid, Geïrriteerde huid, Gemengde huid, Gevoelige huid, Normale huid, Rijpere huid

Helpt bij

Acne, Anti-rimpel, Dehydratatie, Eczeem en psoriasis, Huidbarrière herstellen, Irritatie en uitslag

Gebruik in/als

Balsem en zalven, Crèmes, Gelaatsolie, lipproducten, Reiniger

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nancy Rigo
Blij!

Olie dringt makkelijk en snel in je huid
Denk dat ik deze olie echt als goede lichaams en gelaats en haar ondersteuning kan gebruiken!

S
Sandra Werckx
Jojoba olie

Zeer tevreden over deze olie

A
Annemie
handig flesje

De jojoba olie zit in een mooi flesje. Wat ik heel gemakkelijk vind is dat er een druppenteller in zit. Je kan de nodige hoeveelheid tot op de druppel juist toevoegen.

Andere suggesties…

TOP
Volg ons

Winkelmandje 0

Inloggen

Een account aanmaken

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze website te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Toegevoegd! Bekijk verlanglijstje