Verzenden en leveren

We streven ernaar om jouw bestelling binnen 24 uur klaar te hebben voor verzending.

We werken samen met Bpost en zij bezorgen op werkdagen tussen 08.00u en 17.00u. Als je niet thuis bent op het moment van bezorging, dan wordt jouw bestelling op een veilige plaats gelegd indien je dit zelf hebt aangegeven. Anders kan je deze steeds komen afhalen op het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Indien je bestelling wordt geleverd door één van onze partners, zal je ook steeds een track and trace code ontvangen waar je elke stap van het verzendproces kan volgen. Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via hallo@lukse.be. Bestellingen geplaatst op zondag zullen pas op dinsdag geleverd worden.

Levering kan thuis, op je werk of bij je buur. Je kan je bestelling ook na afspraak of telefonisch contact op volgende adressen komen ophalen:
Prinsenlaan 59, 2381 Weelde

Retourneren 

Is er iets misgelopen met een product of is er een defect? Dat spijt me om te horen! Ik doe er alles aan om zo snel mogelijk een gepaste oplossing te vinden.
Stuur me in de geval zo snel mogelijk een mailtje op hallo@lukse.be

Je hebt het recht om tot 14 dagen na ontvangst je bestelling te annuleren en retourneren. Wanneer je hier gebruik van maakt zullen we het verzendbedrag inhouden tijdens het terugstorten van je orderbedrag en hoef je niks te betalen bij het postkantoor. Dit geldt voor onze klanten in België en Nederland.

Indien je later dan 14 dagen je bestelling wenst te annuleren en retour sturen, stuur een e-mail naar hallo@lukse.be met eventueel fotomateriaal en wij bekijken de best mogelijke oplossing. Dit op voorwaarde dat het product bij ons in goede staat ontvangen is en in aanmerking komt voor terugstorten van het orderbedrag.

Producten aangekocht met korting worden niet terug genomen ongeacht of ze geopend zijn of niet.