Zonder schuldgevoel switchen tussen DIY en kant en klare producten.

Verhaal achter LUKSE

LUKSE is opgericht in 2020 vanuit de zoektocht naar producten die echt werken voor je huid. Zelf had ik een zeer gevoelige huid met roodheid die ik maar niet onder controle kreeg.
Als laatste alternatief kocht ik producten van de grotere merken die claimen dat probleem te kunnen oplossen. Helaas bleek dat niet het geval. Veel geld armer maar ook een illusie armer bedacht ik me de vraag of ik cosmetica ook zelf kon maken. Zo gezegd zo gedaan, LUKSE was geboren.

Schuldgevoel? Voor niets nodig!

Nu, enkele jaren later is er heel wat veranderd. Ik heb 2 kinderen en een goed lopende zaak, waardoor ik minder tijd heb om zelf dingen te maken.
Nogal moeilijk hé, een zaak hebben die strijd voor het zelf maken van cosmetica – maar tegelijkertijd dit zelf niet meer kunnen waarmaken? Tijd om LUKSE grondig te veranderen zodat het meer aansluit bij waar ik vandaag sta.

Waar ik naar streef

Mijn badkamer binnen komen en denken dat ik in een luxe hotelkamer vertoef. Even ontsnappen en genieten van selfcare. Kwalitatieve producten gecombineerd met een mooie vormgeving.

Cleane producten

Met LUKSE biedt ik cleane producten aan die een antwoord bieden op de zoektocht naar verzorgingsproducten die écht werken.
Naast super goede producten kan je ook handige DIY kits vinden (weldra beschikbaar). Perfect om dus af te wisselen tussen het creatieve en de snellere oplossingen. Het beste van beide werelden.

Design

Bij LUKSE zoeken we net dat tikkeltje extra voor jou. Door je te omringen met producten die er luxueus uitzien tover je je eigen badkamer zo om naar een luxe hotelkamer. Even ontsnappen en tot rust komen was nog nooit zo eenvoudig.