Laura&Marieke

Je eigen cosmetica maken hoeft niet moeilijk of duur te zijn.

Meiden met een missie

Het begon reeds vele jaren geleden, Marieke leed als kind aan atopisch eczeem en in haar tiener- en twintigerjaren aan acne. Vaak kreeg ze hormoonzalf mee van de dermatoloog of eens nieuwe reinigingsproducten maar niets hielp structureel. Laura daarentegen had al langer last van een rode en geïrriteerde huid waar ook geen beterschap in kwam.

We besloten om actie te ondernemen en onszelf te verdiepen in natuurlijke cosmetica en cosmetische ingrediënten. Het zelf formuleren van producten en het gebruik hiervan hadden zulke positieve effecten bij ons dat we dit willen delen met anderen. De ervaring van het te maken enerzijds en het leren over ingrediënten en hun effecten op de huid anderzijds.

Dankzij deze ervaringen is LUKSE ontstaan. Met LUKSE willen we je alle tools aanbieden om je huid beter te begrijpen en om een ontspanningsmoment op jouw manier in te lassen. Zo hoef je je niet te houden aan wat er in de winkel verkocht wordt en kan je je creativiteit – op een veilige manier – helemaal laten gaan.

Om de drempel te verlagen hebben we handige DIY of doe-het-zelf boxen en uitgewerkte recepten. Wij willen geassocieerd worden met een gevoel van luxe, ontspanning en een glimlach toveren op de mensen hun gezicht wanneer ze de producten gemaakt hebben en gebruiken. En dit zonder weg te moeten uit je eigen huis.

In ons assortiment hebben wij hoogwaardige grondstoffen, handige materialen, verpakkingen en DIY-pakketten waar je direct mee aan de slag kan. Allen getest (op onze gevoelige snoetjes) en goedgekeurd! Geniet van me-time op jouw voorwaarden, met pure producten, zonder zooi.

Premium kwaliteit

Alleen de beste grondstoffen krijgen een plek in onze webshop. Zo kan je bij ons terecht voor volgende producten: plantaardige basisoliën, etherische oliën, boters en wassen, hydrolaten (bloemenwaters), zouten, kleien en nog meer! We staan in nauw contact met onze leveranciers en vertrouwen enkel op officiële kwaliteitscertificaten. Onze producten zijn 100% zuiver, onverdund en bevatten geen onnodige toevoegingen. 

Met een naam als LUKSE , verwacht jij natuurlijk ook producten die luxe uitstralen. Daar hebben we voor gezorgd! Onze stijlvolle verpakkingen in duurzaam bruin glas en moderne etiketten zijn ze een echte showstopper in jouw badkamer!

Ecologisch verantwoord

Bij LUKSE zorgen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor de planeet en voor de dieren. Ons assortiment is 99% vegan en grotendeels biologisch en van Europese oorsprong. Deze details staan vermeld per product in onze webshop. 

We verpakken je bestelling in een doos van gerecycleerd karton en vullen deze op met gerecycleerd papier of bubbelfolie. Elk jaar storten we een bijdrage naar een lokaal initiatief dat een positieve impact heeft op onze maatschappij.

Wie zijn we?

Laura Apers

De kritische geest

Hey, ik ben Laura, webdesigner, programmeur, organisatorische duizendpoot en kritische denker. Sinds de geboorte van mijn zoontje Warre, groeide mijn interesse in duurzaam leven. Én de goesting om mijn eigen baas te zijn. Toen mijn ex-collega en intussen goede vriendin Marieke me vroeg om mee in LUKSE te stappen, hoefde ik dan ook geen twee keer na te denken.

Marieke Van Hoof

De ideeënfontein

Hoi, ik ben Marieke, handelswetenschapper, digital marketeer en onderneemster maar vooral een echte ideeënfontein. Met een ontembare passie voor selfcare en gezondheid. Voeg al deze ingrediënten samen, vraag een topvrouw als Laura om mee in de pap te brokken en LUKSE was geboren!

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Inloggen
Een account aanmaken

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze website te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

TOP
Arrow

Winkelmandje 0

WE’RE TAKING A BREAK

LUKSE is currently undergoing quite a transformation. Both our style and range will be completely renewed.
As soon as we are back in business I will personally update you. Leave your information below and you will hear from me soon.

-X- Laura