HOI, IK BEN LAURA

Websitebouwer,creatieve duizendpoot & eeuwige perfectionist.

handtekening wit

Verhaal achter LUKSE

LUKSE is opgericht in 2020 vanuit de zoektocht naar producten die echt werken voor je huid. Zelf had ik een zeer gevoelige huid met roodheid die ik maar niet onder controle kreeg.
Als laatste alternatief kocht ik producten van de grotere merken die claimen dat probleem te kunnen oplossen. Helaas bleek dat niet het geval. Veel geld armer maar ook een illusie armer bedacht ik me de vraag of ik cosmetica ook zelf kon maken. Zo gezegd zo gedaan, LUKSE was geboren.

Schuldgevoel? Voor niets nodig!

Nu, 3 jaar later is er heel wat veranderd. Ik heb 2 kinderen en een goed lopende zaak, waardoor ik minder tijd heb om zelf dingen te maken.
Nogal moeilijk hé, een zaak hebben die strijd voor het zelf maken van cosmetica – maar tegelijkertijd dit zelf niet meer kunnen waarmaken? Tijd om LUKSE grondig te veranderen 👇

LUKSE 2.0

Met LUKSE biedt ik cleane producten aan die een antwoord bieden op de zoektocht naar verzorgingsproducten die écht werken.
Naast super goede producten kan je ook handige DIY kits vinden (weldra beschikbaar). Perfect om dus af te wisselen tussen het creatieve en de snellere oplossingen. Het beste van beide werelden.

Waar ik naar streef

Next level selfcare 🧖‍♀️ Want ik geloof dat vrouwen het waard zijn om zichzelf op de eerste plaats te stellen!

Studio Content Lukse Weelde 27

Frequently Asked Questions

Indien je op maandag tot donderdag voor 14u besteld wordt je pakket dezelfde dag verzonden. 
Op vrijdag, zaterdag of zondag worden er geen pakketten verzonden.

Na het plaatsen en betalen van een bestelling is het niet meer mogelijk deze te wijzigen. Neem voor eventuele wijzigingen contact op met de klantenservice. Zodra het pakket verstuurd is kunnen wij niets meer wijzigen.

Bancontact, iDEAL en paypal

Wil je meer weten? Kijk dan op de FAQ pagina.

Bedankt om te lezen

LUKSE is mijn passie waarbij ik mezelf wil uitdagen om op zoek te gaan naar een goed evenwicht in het dagelijkse leven. Met 2 schatten van kinderen, een echtgenoot, een bloeiende zaak ‘vergeet’ ik soms ook voor mezelf te zorgen. Het is geen kwestie van vergeten maar eerder van jezelf wegcijferen en geen prioriteit te geven aan jezelf. Het is de realiteit waar veel vrouwen mee worstelen. Of dit nu komt door kinderen, door een drukke carrière, door hobby’s of wat dan ook. We willen graag altijd de beste versie zijn van onszelf maar moeten ook kunnen toegeven aan onszelf en onze omgeving dat dit niet altijd lukt. 

Close
LUKSE © Copyright 2023. Alle rechten voorbehouden
Close
Zet je op de wachtlijst Ik laat je iets weten wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder je e-mailadres achter.