• Gratis verzending vanaf €40
  • Experience store open op vrijdag en zaterdag van 10u - 17u
  • WhatsApp: +32 (0) 473 35 59 43

Over Lukse

Intro

Je eigen cosmetica maken hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Wij zorgen voor de ingrediënten, materialen en recepten, jij voor de fun!”

Meiden met een missie

Met LUKSE willen we je tonen dat DIY-verzorgingsproducten maken heel haalbaar en betaalbaar is. Je hoeft geen uren in de keuken te staan of een diploma chemie te hebben. Je hebt ook geen honderd verschillende ingrediënten nodig om te starten. Met een handjevol basisgrondstoffen kom je al een heel eind.

LUKSE biedt hoogwaardige grondstoffen, materialen en DIY-pakketten waar je direct mee aan de slag kan. Allen getest (op onze gevoelige snoetjes) en goedgekeurd! Geniet van me-time op jouw voorwaarden, met gepersonaliseerde, pure producten, zonder zooi.

Intro
gezichtsserum

Premium kwaliteit

Alleen de beste grondstoffen en materialen krijgen een plek in onze webshop. We staan in nauw contact met onze leveranciers en vertrouwen enkel op officiële kwaliteitscertificaten. Onze producten zijn 100% zuiver, onverdund en bevatten geen synthetische toevoegingen. 

Met een naam als LUKSE , verwacht jij natuurlijk ook producten die luxe uitstralen. Daar hebben we voor gezorgd! Onze stijlvolle verpakkingen in duurzaam bruin glas en moderne etiketten zijn ze een echte showstopper in jouw badkamer!

Ecologisch verantwoord

Bij LUKSE zorgen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor de planeet en voor de dieren. Ons assortiment is 99% vegan en grotendeels biologisch en van Europese oorsprong. Deze details staan vermeld per product in onze webshop. 

We verpakken je bestelling in een doos van gerecycleerd karton en vullen deze op met gerecycleerde papiersnippers. Bij elke levering vragen we een kleine CO2-vergoeding. Deze storten we integraal door aan Natuurpunt voor het onderhoud van Natuurgebied Liereman in Oud-Turnhout

De LUKSE ladies

Laura Apers van LUKSE

Laura Apers

De kritische geest

Hey, ik ben Laura, webdesigner, programmeur, organisatorische duizendpoot en kritische denker. Sinds de geboorte van mijn zoontje Warre, groeide mijn interesse in duurzaam leven. Én de goesting om mijn eigen baas te zijn. Toen mijn ex-collega en intussen goede vriendin Marieke me vroeg om mee in LUKSE te stappen, hoefde ik dan ook geen twee keer na te denken.

Marieke Van Hoof van LUKSE

Marieke Van Hoof

De ideeënfontein

Hoi, ik ben Marieke, handelswetenschapper, digital marketeer en onderneemster maar vooral een echte ideeënfontein. Met een ontembare passie voor selfcare en gezondheid. Voeg al deze ingrediënten samen, vraag een topvrouw als Laura om mee in de pap te brokken en LUKSE was geboren!