LUKSE lanceert webshop voor zelf verzorgingsproducten te maken

Gratis verzending vanaf €40

Duurzame verpakking

-10% Korting na aanmelding

4,9/5 Gem. Klantenbeoordeling

Interviews
Posted in

LUKSE lanceert webshop voor zelf verzorgingsproducten te maken

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de agressieve ingrediënten in traditionele verzorgingsproducten. “Wil je exact weten én kiezen wat je smeert? Maak je cosmetica dan gewoon zelf!”, zeggen Marieke Van Hoof en Laura Apers. Deze Kempense dames lanceren dit najaar LUKSE: een webshop met premium grondstoffen, materialen en DIY-pakketten om zelf natuurlijke verzorgingsproducten te maken.  

Marieke en Laura leerden elkaar kennen als collega’s, maar werden al snel vriendinnen. Vanuit een gedeelde passie voor duurzaam en gezond leven, groeide hun idee voor LUKSE. “We verdienen allemaal me-time op onze voorwaarden,” verklaart Marieke. “Met pure producten op maat van je huidtype, geuren en kleuren die jij leuk vindt en vooral zónder chemische rommel!”

LUKSE wil DIY-verzorging haalbaar en betaalbaar maken. “Je hoeft geen chemicus te zijn of een kast vol grondstoffen te hebben om zelf cosmetica te maken,” legt Laura uit. “Met een handvol hoogwaardige ingrediënten, enkele basis materialen en simpele recepten kom je al een heel eind. En dat is exact wat we met LUKSE willen aanbieden!”  

LUKSE zet in op premium kwaliteit. “Alleen de beste grondstoffen krijgen een plek in onze webshop,” vertelt Marieke. “We staan in nauw contact met onze leveranciers en vertrouwen enkel op leveranciers die de nodige documenten kunnen voorleggen. Onze producten zijn zo veel mogelijk 100% zuiver, zonder synthetische toevoegingen en, biologisch en lokaal.”  

Met een naam als LUKSE, verwacht je natuurlijk ook producten die luxe uitstralen.  “We willen dat klanten onze producten met trots uitstallen op hun badkamerkastje”, zegt Laura. “Daarom hebben we gekozen voor stijlvolle verpakkingen in bruin glas met moderne etiketten. De flessen en potten kan je nadien ook uitwassen en op allerlei manieren hergebruiken.” 

“Over verpakkingen gesproken,” vult Marieke aan. “We versturen onze bestellingen in dozen van gerecycleerd karton, opgevuld met gerecycleerde papiersnippers én op vrijdag kan je zelfs je pakketje komen ophalen in ons kantoor in de Patersstraat 25 te Turnhout. Zo sparen we ook nog verpakkingsmateriaal uit en kan je al onze producten in het echt eens bewonderen.”

Kortom, meer me-time op je eigen voorwaarden met de nodige portie stijl én plezier!

Groetjes,

Marieke & Laura

0/5 (0 Reviews)

Laat je reactie achter

TOP
Volg ons

Winkelmandje 0

Inloggen

Een account aanmaken

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze website te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.