• Gratis verzending vanaf €40
  • Experience store open op vrijdag en zaterdag van 10u - 17u
  • WhatsApp: +32 (0) 473 35 59 43

FAQs

Mijn account

Registreren

Door je te registeren, kun je sneller afrekenen, favorieten bijhouden, gewenste afleveradres(sen) opslaan en bestellingen eenvoudig opvolgen in je account.

Winkelen zonder account

Je kan bij LUKSE uiteraard ook winkelen zonder account.

Persoonsgegevens

We gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend om je ervaring op onze webshop te optimaliseren en delen deze nooit met derden. Lees meer in ons privacybeleid.

Verzenden & retouren

Bestelling ophalen

Op vrijdag en zaterdag kan je jouw bestelling ophalen in onze winkel te Patersstraat 25, 2300 Turnhout tussen 10u en 17u.

Track & trace

Bij elke bestelling ontvang je een track & trace code zodat je je bestelling kan volgen bij elke stap van het verzendproces.

Verzendbeleid

Verzendkosten: We rekenen € 5,35 verzendkosten aan bij een bestelbedrag lager dan € 40. Bij een bestelbedrag boven € 40 is de verzending gratis.

Klaarmaken van bestelling: We streven ernaar om jouw bestelling binnen 24 uur klaar te maken voor verzending. 

Minimum bestelbedrag: € 10

Verzending en levering: We werken samen met Bpost. Zij leveren op werkdagen en zaterdagen tussen 8 u en 17 u. Bezorging kan op een door jou aangegeven adres. Als je niet aanwezig bent op het tijdstip van bezorging, dan wordt jouw bestelling op een veilige plaats van jouw keuze gelegd. Anders kan je deze steeds afhalen op het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Bestellingen geplaatst op zondag worden op dinsdag geleverd.

Retouren & ruilen

Retourbeleid

Retourtermijn: Je hebt het recht om tot 14 dagen na ontvangst je bestelling te annuleren en retourneren. Je kan je retour aanmelden via deze link. Wanneer je hier gebruik van maakt zullen we €4,70 inhouden tijdens het terugstorten van je orderbedrag en hoef je niks te betalen bij het postkantoor. Dit geldt voor onze klanten in België en Nederland.

Indien je later dan 14 dagen je bestelling wenst te annuleren en retourneren, stuur dan een e-mail naar hallo@lukse.be.

Ruilbeleid

Heb je een beschadigd product ontvangen? Stuur binnen de 24 uur na ontvangst een e-mail naar hallo@lukse.be en we bekijken wat voor jou de beste oplossing is. Foto’s of extra informatie over het product dat je wil ruilen is zeker welkom.

Algemene informatie

Nog andere vragen?

Denk je aan een leuke samenwerking, twijfel je over een product of een andere vraag? Stuur je vraag naar hallo@lukse.be of via WhatsApp en we doen ons uiterste best om binnen 24u je een antwoord te geven.

Private Label

Ben je op zoek naar een leverancier voor je eigen merk/private label oliën? Contacteer ons via hallo@lukse.be!

Veelgestelde vragen

Krijg ik korting bij afname in grote hoeveelheden?

Natuurlijk, voor wat hoort wat 🙂

IS DIY-cosmetica ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid?

Jazeker! Wij zijn onze eigen cosmetica ook beginnen te maken omdat onze huid reageerde op traditionele verzorgingsproducten. Door je eigen verzorging te maken, heb je volledige controle over wat je smeert. Tip: Om te testen of je een ingrediënt verdraagt, kan je een klein beetje in de vouw van je arm aanbrengen. Wacht enkele uren en kijk of je huid reageert.

Kunnen bedrijven/scholen ook bij Lukse bestellen?

We zijn de mogelijkheden om aan bedrijven en scholen te verkopen volop aan het onderzoeken. Op dit moment staan we al open voor samenwerkingen met schoonheidssalons die onze filosofie en waarden delen. 

Biedt Lukse stalen of sample verpakkingen?

Op dit moment bieden we geen staaltjes of sample verpakkingen aan. Zou je het fijn vinden als we deze in de toekomst opnemen in ons aanbod? Laat het ons zeker weten.

Wanneer is jullie winkel open?

Onze winkel is gevestigd in de Patersstraat 25, 2300 Turnhout. Deze is geopend op vrijdag en zaterdag van 10u – 17u. Je kan steeds online bestellen en in de winkel komen afhalen.

Cadeaubonnen

Informatie

Je kan cadeaubonnen bij ons aankopen en gebruiken als coupon tijdens het online betalen. Cadeaubonnen worden niet terugbetaald of geruild.

Kost je bestelling minder dan de waarde van je cadeaubon? Dan blijft het resterende bedrag op je cadeaubon staan. 

Eigendomsrechten

Intellectuele eigendom

De volledige inhoud van deze website is beschermd door intellectuele rechten en behoort toe aan LUKSE. De op deze website aangeboden informatie mag slechts gereproduceerd worden of worden meegedeeld aan het publiek na de uitdrukkelijke, schriftelijke en voorafgaandelijke toestemming van ons.

Commercieel gebruik

Alle recepten op onze website behoren toe aan LUKSE. Het namaken van recepten en verder verkopen van de afgewerkte producten mag slechts na de uitdrukkelijke, schriftelijke en voorafgaandelijke toestemming van LUKSE.

Vind je niet de hulp die je nodig hebt?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

Header contactpagina